Herinneringssieraden

Bestellingen

 1. De Klant maakt zijn/haar bestelling via de website of ter plaatse op afspraak in het atelier.
   
 2. Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de betalings- en leveringsvoorwaarden.
   
 3. De klant ontvangt binnen de 2 werkdagen zijn/haar bestelbon via e-mail met betaaluitnodiging en is 10 werkdagen geldig na datum bestelbon.
   
 4. De te verwerken haren worden door de klant aangeleverd. Dit kan per post naar MW Horse Clipping - Driekoningenstraat 66 - 8820 Torhout of in onze brievenbus gedoponeerd worden. De haren worden door de klant netjes gewassen met neutrale shampoo (geen conditioner) en netjes uitgeborsteld. De haarpluk wordt netjes ingebonden met een kleine elastiek. In jouw zending steek je zeker een briefje met jouw gegeven.
   
 5. Persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt om een vlot verloop van je bestelling te garanderen. MW Horse Clipping zal deze niet doorgeven aan derden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Betaling en levering

 1. De betaling gebeurt via overschrijving op het rekeningnummer van MW Horse Clipping met vermelding van het nummer van je bestelbon. Betaling die gebeuren zonder referntie van bestelbon worden teruggeboekt.
   
 2. Na ontvangst van de betaling en de haren gaan we aan slag om jouw herinneringsjuweel te maken
   
 3. Via Whatsapp proberen we regelmatig een update te brengen van de bestelling. Op deze manier kunnen eventuele wijzigingen nog gedaan worden volgens jouw wens.
   
 4. Zodra jouw herinneringssierraad is afgewerkt wordt deze opgestuurd via Bpost pakket (incl. track & trace code) op het opgegeven adres. De verzendkost is ten koste van de klant.
  - verzending België: € 6,00
  - verzending buitenland volgens tarief van Bpost. 
   
 5. De leveringstermijn bedraagt maximaal 3 weken.
  Deze is louter indicatief, d.w.z. dat bij enige overschrijding van deze termijn u geen recht heeft op eventuele schadevergoeding en evenmin geen recht heeft om uw bestelling te annuleren.

 

Prijzen

 1. MW Horse Clipping is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingregel BTW met ondernemingsnummer BE07 2990 5303.
   
 2. Al onze prijzen zijn inclusief verpakkingsmateriaal, werkmaterialen, onderdelen en werkuren.
   
 3. Al onze prijzen zijn exclusief het wassen en ontsmetten van haren tenzij er schriftelijk anders werd overeengekomen tussen de klant en MW Horse Clipping.
   
 4. Al onze prijzen zijn terug te vinden op onze website en zijn onder voorbehoud van eventuele zetfouten. Bij het optreden van zetfouten wordt er onder geen enkele omstandigheid enige aansprakelijkheid aanvaard.
   
 5. Bij het bestellen van afwijkende modellen van onze herinneringssieraden wordt op voorhand de prijs herberekend (= offerte) en schriftelijk doorgegeven aan de klant. Pas na schriftelijk akkoord van de klant wordt de definitieve bestelbon opgemaakt.
   
 6. Bij levering van jouw bestelling ontvang je steeds een factuur voor voldaan op basis van jouw bestelbon

 

Garantie

 1. Elk herinneringssierraad heeft bij MW Horse Clipping de wettelijke garantie van 6 maanden.
   
 2. De garantie is enkel op fabricage en/of materiaalfouten van de metalen onderdelen.
   
 3. Indien je beroep wenst te doen op de garantie kan dit enkel en alleen schriftelijk via  e-mail aan MW Horse Clipping binnen de 10 dagen na vaststellen van het gebrek. Hierbij dienen volgende items voldaan te worden:
     - nummer bestelbon / factuurnummer
     - beschrijving van het gebrek
     - duidelijk foto van het gebrek
  De garantiebepaling gebeurt door MW Horse Clipping.
   
 4. De gebruikte materialen zijn gemaakt van Stainless Steel, RVS of sterling zilver 925. Door blootstelling aan chemicalieën is het mogelijk dat deze kunnen verkleuren. Let dus zeer goed op met parfum, zeep, shampoo en schoonmaakmiddelen. Ook door de zuurtegraad van de huid van de klant kunnen er verkleuringen ontstaan (persoonsgebonden).
   
 5. De gebruikte materialen kunnen loslaten door water, zeep, shampoo en schoonmaakmaterialen. Wees dus waakzaam om jouw herinneringssieraad op te bergen bij gebruik van douche, bad, zwembad, afwassen, schoonmaken, ...
   
 6. De garantie is niet van toepassing indien:
     - sprake is van gebreken die ontstaan zijn door opzet of grove onachtzaamheid.
     - er wijzigingen zijn uitgevoerd aan het sieraad door de klant.
     - de opgegeven maat niet correct is.
     - het model niet juist is.
     - verkleuringen van de metalen.
© 2020 - 2022 MW Horse Clipping | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel