Scheerpatronen

Full body clip

Deze komt het vaakst voor, het paard wordt in zijn geheel van zijn winterhaar ontdaan. Dit is lang niet altijd nodig, aangezien het paard niet op alle plaatsen zweet en/of warmte kwijt moet kunnen. Mensen vinden dit model vaak wel het mooist. Deze wordt dan ook gehanteerd bij de meeste wedstrijdpaarden en showpaarden.

 

Full body clip met blended legs

De blended legs zijn in België helemaal niet gekend. Dit is een techniek die vooral in Groot-Brittanië gekend is en vaak gebruikt wordt bij de koudbloeden om de sokken niet te scheren.

Hierbij wordt de body van het paard helemaal geschoren maar de benen worden geschoren tot en met bovenbeen, het onderbeen wordt niet geschoren. Vanaf de sprong werken we met omgekeerde scheertechniek zodat er natuurlijke overgang is tussen het geschoren gedeelte (bovenbeen) en het niet geschoren gedeelte (= onderbeen).

Dit is een ideaal scheerresultaat voor wien's paard het scheren van de benen niet fijn vindt, en misschien enkel voor deze zone zou moeten verdoofd worden. Ook is deze zeer gunstig voor wien's paarden regelmatig op de weide gaan in de winter.

 

          

 

Jachtpatroon

Jachtmotieven zijn zeer praktisch wanneer u uw paard toch wilt scheren maar vaak op de weide gaat. Deze wordt ook vaak gebruikt bij wien's paarden bang hebben zijn bij het scheren van hoofd en/of benen. Er bestaan heel wat motiefjes binnen de jachtsnit, voor elk wat wils! 

 

Figuurtjes

Wat is er leuker dan een leuke originele tekening te scheren in de vacht van je paard of pony...?
Bij MW Horse Clipping bent u ook aan het juiste adres om dit te verwezenlijken. Hier kan je alvast wat voorbeelden terugvinden. Staat je idee hier niet tussen? Geen nood, MW Horse Clipping scheert je figuur op aanvraag indien haalbaar! Voor elk wat wils...

 

© 2020 - 2022 MW Horse Clipping | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel